Ogłoszenie 
 forum.cs-4frags.pl

mister920 Dopisz komentarz do postu Wysłany: 25-12-2017, 17:20  #1





Informacje:
Posty: 7
Dołączył: 04 Gru 2017


Należy do:

nie pobiera mi mapy de_nuke_classic_beta pliku bsp

Profil
           

Kevcio Dopisz komentarz do postu Wysłany: 25-12-2017, 19:57  #2





Informacje:
Posty: 213
Wiek: 20
Dołączył: 21 Mar 2015


Należy do:

Reputacja: 3/2

Usuń aktualny plik mapy i wtedy się pobierze.

Profil
           

mister920 Dopisz komentarz do postu Wysłany: 26-12-2017, 13:24  #3





Informacje:
Posty: 7
Dołączył: 04 Gru 2017


Należy do:

Gdzie ten plik znajde z mapy ??

Profil
           

YonKo Dopisz komentarz do postu Wysłany: 26-12-2017, 13:44  #4







Informacje:
Posty: 300
Wiek: 19
Dołączył: 11 Sie 2016
Skąd: Ja Jestem?


Należy do:

Reputacja: 41/37





"Laska Olej Swego Tatę i Obczaj Moją Chatę."


 


Profil
           

kondzioo Dopisz komentarz do postu Wysłany: 26-12-2017, 13:47  #5







Informacje:
Posty: 182
Wiek: 20
Dołączył: 20 Cze 2016
Skąd: Łódzkie


Należy do:

Reputacja: 24/37

O



Logo

Profil
           

mister920 Dopisz komentarz do postu Wysłany: 26-12-2017, 14:56  #6





Informacje:
Posty: 7
Dołączył: 04 Gru 2017


Należy do:

nie ma chyba ze plik de_nuke.bsp ale raczej nei bo to jest z nuka od cs go a nie classica a ja potrzebuje ten plik (de_nuke_classic_beta.bsp)



to samo mam z mapami de inferno classic i westwood

Profil
           

Zbyniu Dopisz komentarz do postu Wysłany: 29-12-2017, 19:04  #7







Informacje:
Posty: 91
Wiek: 24
Dołączył: 07 Sie 2016
Skąd: Wałbrzych


Należy do:

Reputacja: 11/4

Proponuję Ci pobrać samemu z warsztatu owe mapki, bądź gdzieś z neta i przenieść do folderu z mapami. 




Profil
           

kondzioo Dopisz komentarz do postu Wysłany: 29-12-2017, 23:24  #8







Informacje:
Posty: 182
Wiek: 20
Dołączył: 20 Cze 2016
Skąd: Łódzkie


Należy do:

Reputacja: 24/37

Musiałeś coś źle zrobić. Wchodząc na surfa często wywalało mi mape surf cram. Znalazłem ten plik .bsp w folderach które podał Ci wyżej Yonko, usunąłem ją oraz zrestartowałem cs'a. Po włączeniu się do serwera, wszystko ładnie mi się ponownie pobrało i mogłęm grać. 



Logo

Profil
           

Ten temat przeczytało 57 użytkowników a dokładnie:
LOTHBROK, h0llyw33d., Kevcio, Ponczu'S, ROLEX, Mariuszekk, xPaulax, poniacz, LoLiX, ShadovDan, mister920, Viking7331, szczypior, Zbyniu, DrGreen, SZADI, Kiju, YolYou, zyberpl, AdaX, Imo, YonKo, HS, SeeQ, Ninja, mati25785, ByDeadline., IDK, Reksio, LubieMatematyke, _XareN_, Ezik, CuR Fennek HE, kondzioo, Ga Briel, hubix, YeahBunny, Inextt, Im Me, Buczu, Angela, MurlocPL, Pączuś, NiKKoD, BuddaSiakJamuni, PIER DONKA, pawelisto2, MagicOOO, Cukierek, Next!, SztosDamianek, Pietrek, vivra, Aladyn, SPIRIT, Shark, PyNiO,

Temat zablokowany


Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  



Wszelkie prawa zastrzeżone Sloneczny-Dust.pl / Zakaz kopiowania elementów stylu forum bez zgody autora !
Wykonanie Ekipa Sloneczny-Dust.pl na podstawie szablonu ExCMS
Powered by phpBB © 2016   -